Zoeken

De top 5 van de meest verkochte producten:

  1. gember-jam
  2. aardbeienjam
  3. paprika-/chili-jam
  4. peer/vanille-jam
  5. Aardbeienspread (suikervrij)

Workshop

KOKEN MET ESSENTIELE OLIËN

Ik heb een flinke moestuin en maakt van de oogst de meest geweldige en bijzondere (half zoete) jams, groente en fruit spread, chutneys, soepen, likeuren etc. Inmiddels is dit zo succesvol dat ik lokale leveranciers uit de omgeving van Leiden en het Westland heb gevonden waarmee ik mijn assortiment heb uitgebreid. De producten zijn direct bij mij en diverse winkels te koop (www.oma-appel.nl) en via o.a. de Buurderij in Zoetermeer.

Ik heb samen met Leanne Lovink van www.helio.work een culinaire inspiratie reis samengesteld langs een aantal gerechten en producten die ik maakt met essentiële oliën. We zullen jullie deze middag een aantal heerlijke verrassingen laten proeven. Ik leg uit en doet voor hoe ze de gerechten bereidt en Leanne van  www.helio.work geeft toelichting op de mooie gezondheidseffecten die de gebruikte oliën hebben . Je zult zeker geïnspireerd en zonder honger naar huis gaan ;)

Je krijgt een leuk aandenken mee naar huis en alle recepten zodat je thuis aan de slag kunt.
Verder is er gelegenheid na dit kijkje in de keuken van oma Appel om te winkelen in haar "voedselschatkamer" en is mogelijkheid om oliën te bestellen.
De volgende workshop is op vrijdag 4 mei, kom je ook? Inschrijven kan hier:

http://helio.work/workshops/

WORKSHOP ADVOCAAT MAKEN

Daarnaast geef ik workshops advocaat maken vanuit de Liefsfabriek ik Hazerswoude. €30 p.p Je gaat met ca. 750 ml. zelfgemaakte advocaat naar huis.

MAAR het kan ook bij uw thuis v/a 5 deelnemers. Leuk voor een zussendag, vriendinnendag, vrijgezellenparty etc! Neem gerust vrijblijvend contact op. €25 p.p

Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken, eten en binnen